Aanbevelingen

Taal van ambtenaren en bestuurders is vaak taal ‘via een omweg’. Rebekka haalt die omweg er uit. Op deze manier kunnen burgers beter begrijpen wat wij – als gemeente Vianen – hen willen vertellen.
Alina Kuiper, gemeentesecretaris gemeente Vianen

Rebekka is slim, snel en accuraat. Ze stelt precies de juiste kritische vragen en houdt altijd nauwlettend de doelgroep waarvoor ze schrijft in het oog. En daarnaast is ze een hele prettige collega!
Marjoleine Tepe, chef redactie NCRV-gids

Toen de Taalsmederij de tekst van de uitnodiging, flyers en website van Beau Bien onder handen had genomen, heb ik een nieuwe vorm van kunst heb mogen ervaren. Briljant werk, heerlijke samenwerking en superleuke reacties van klanten.
Sebastian Blok

Heb vele jaren met veel plezier samengewerkt met Rebekka. Ze heeft zich in die tijd bewezen als vakkundig en consciëntieus eindredacteur / chef redactie en was de olie die de machinerie van TVGids.nl vlotjes deed draaien.

Richard Roosenboom

Ik heb tijdens mijn tijd bij TVGids.nl met veel plezier met Rebekka samengewerkt. Rebekka is gedreven, heeft hart voor haar werk en is betrokken bij haar collega's. Ze denkt vooruit, kan snel goede nieuwe ideeën en creatieve invalshoeken bedenken en is een geboren teamleider.
Lottie Herfkens